Mossa...

Tjena de blir en kortis nu. Jag ska just äta å håller lite på å pluggar till biologiprovet imorron. De finns inget tråkigare än att plugga på Hur svampar förökar sig. åt helvette. Va har jag för användning av det int e ja nån svamp heller?"!
Tråktråkrtåkråtkråtkråtkråtkråktråktråktårktårktårktråktråtkråtkårktårtkråtkråkt....
De övre säger åxå en del om skolan. buuuh va trist... Ja evelutionhandledningen va väl kul då vi skulle hålla på med powerpoint. Å på bildkonsten tror jag att simon å joel blev höga på tuschpennor... vet inte riktigt hur men lukten var stark...mmmm.....

Även fast det e tisdag ska jag på träning ikväll. Joel kommer iallafall ha träning samtidigt så vi kommer väl snacka lite när vi får tid.  egetligen orkar jag inte åka men jag måste väl det. KOmmer måsta plugga resten av kvällen.  Fast faila i biologiprovet gör ju inte så mycket i det stora hela.


Ja snart nalkas det mat så jag avslutar det här. iåoiåpoukpl,ö.oiåpo

hejdå sköt ommer!

nu jävlar...

nu jävlar blir jag jävligt fitttig med stort F! manchester united leder nu med 4-2. De e då förjävliga...

Grattis mamma:):):)

Walla baia folket!!!!

Idag fyller min mamma år:) grattis moder! de e en anledning till att jag hållit mig hemma idag. PÅ morronen gav vi lite presenter åch så. Sen vid typ 12-13 tiden ringde...hmm...antingen va de jag eller blanca så kom hon å joel hit.
Ja, vi gjorde lika lite som vanligt å vid typ 5 åkte båda hem. Som middag grillade vi marinerat kött. Gud vad gott!!!!111
Kollade lite på TV sen å nu e jag vid datorn( den som inte listat ut det e ett pucko). Min ganska så ickespeciella dag. '

Märkte att vädret var toppen idag. De va 12 grader redan kl. 11 på morrnen!! Å ännu varmare blev det. En anledning till att jag, joel, blanca å min syster Wilma satt ute typ hela dagen. Spelade fotboll har vi förstås också gjort. De e ett måste på en helg. För mig asså.


Mycket går rätt idag. Pappa van lite pengar på trav. några hundra men det e ju alltid något. Sen så förlorade både hamburger SV och bayern müncen idag, vilket e bra för mitt älskade Hertha BSC Berlin. De ligger 2a nu, bakom Wolfsburg. Sen så ligger Manchester United under mot Tottenham. 0-2 till tottenham hotspur. Yes!

det blev en kortis idag. Jag brukar för det mesta inte göra så mycket på helger  så de e inte så förvånande.

Ha tänkt gitarra lite nu men vi ses!!!

..blablauee beställ säsongskortet nu..bläbläblä... (såjävla störd på den reklamen)

Oj gu ja ha inte skrivi på jättelänge har jag märkt!!! Men de gör väl ikke så mycket för de e inte så mycke å läsa. I måndas va jag å jonis å simonp till WHA å kolla på IFK Mariehamns premiärmatch. slog regerande mästarna med 2-0. De va kul. Sen i tisdags va ja, simonp, susu å emilia ute å fjantade oss. hehe... Å igår vaja på träning. Å idag på IFK match igen. 2-2.

Men de ha ja ju inte gjort hela dagen. Skolan va astrist. utom maten. Kebaaaaaabbbbbb....med sååååååååsss...
efter helvetet i form på jorden stack vi ett helt gäng ti stan(igen). Deivid, jag, simon, joel, jonis´, Yasin å Adde.
Tilsammans åt vi 3 st pirkkachipspåsar motsvarade typ 1 kg chips(!!!!!!!!!!!!!!!) alla va så mätta. ääh fyfan....Så åt vi typ en miljon pirkkachokladar, 1,5 liter läsk å en rulltårta. Sen dro vi till lilla holmen å fjant oss. David å issin ville bränna lite saker å vem kan hindra dem då?? Ja ingen gjorde något ovanligt där å kl. 5 åkte alla hem. JAJUST JA!!! när vi kom till stan skulle yasin bryta upp sitt lås till sin cykel där. Han hade tappat nycklarna så han hade me en stor tång som vi bröt upp låset med. Liiiite misstänkasamt måste de sett ut, särskilt när yasin skrek sitt  "parningsrop",som överskrider 99,000Db typ, när han va igenom. haha.

sen hann man knappt äta hemma innan man skulle iväg igen.   

snart e det helg igen!!! wohoo då ska jag göra!!!......ehm....

Äh fyfan,ha de bra!

Grattis johan å casper!!!!

Hej. jag håller på bli helt tokig på datan som inte har nått ljud. Totalt avinstallerat. Ja får ba inte tibaka det. Åt helvette...

fråga mig inte varför jag e uppe å på datorn den här tide på dygne, för nu tänker jag berätta utan att ni hinner fråga varför;).
VAkna kl. 07.00. dels för att solen alltid lyser in genom mitt fönster så ja blir typ bländad i sömnen(???)
Ska på kalas till join kl.12. Inte visste jag att han va uppe så tidigt på mornarna/dagarna. Grattis kompis förresten!

Igår blev jag lite " halvväckt" av att blanca å emilia ringd å fråg om vi sku hitt på nått. Jag accepterade.
Kl 12 fick ja reda på att dem va hos joel så ja stack åchså dit. Sen när joel ätit åkte vi ti stan där vi bara tråkade. Å alla ba klaga på att de va så kallt så vi fo till blanca allihop. Där åt vi ihjäl oss på godis å chipsliknande saker medans vi ...öh...pratade...eller nått...de verka nästan somom jag va den enda inställd på att göra nått:P
Sen sa blancas mamma att vi sku gå till videocorner å lämna tibaka nån film som de hyrt, så vi måste gå heeela vägan tillbaks ti stan...i den ogästvänliga blåsten....

Tibaks in i värmen. I blancas rum asså. Alla vi va trötta så va ba satt å försökte få våra ryggar att smälta fast i väggen eller något ännu ingentingaktigare. mitt i allt va klockan 6 å alla sku hem. Ja, utom joel å blanca som skulle till casper på typ kalas. Deras mammor e typ kompisar eller nått.
GRATTIS CASPER!!!
Hemma började jag på mitt muntliga föredrag i skolan på måndag. Jag ska berätta om Henke Larsson. Jag e väl den ända intresserade av det så alla kommer väl såva. Dåå märks det inte hur dåligt jag gjort det....hehe min plan...
Tröttnade ganska snabbt på att bara läsaläsaläsa men jag fick ihop något skapligt. Men jag måste nog ändå fix lite till ikväll. Men de eee ju så långt dit....

övrigt känner jag mig lite på dåligt humör.Borde lyssna lite på the Fratellis å åka på kalas så blir man glad:D:D:D

"Some said she was saintly to some she was a swinger
Me I only knew here as an acid jazz singer come on"

Borde äta nått snart. börjar bli hungrig.
vísés!!

®

Walla baia! Ja som många märkte bledde helg idag. Fredag asså. Jah. Hade religionsprov idag. Gick helt hyfsat. Av nån anledning tycker jag alltid att de e samma 3 pers. kvar i klassen som tar lite längre tid på sig. mm.

efter skolan fo joel å simon å ja till backeberg för att joel hade tappat sin mobil där. hela jävla backeberg ( eller som vi säger, bb). Mirakulöst att vi hittade den asså. Sen kom Yasin å johan å alex å jonis å skulle smälla smällare å en "hemmagjord granat" bestående av en smällare å en limtub. Den small!

På kvällen... eller justja middan...Där då grillade vi för första gången denna säsong. Mums, älskar marinerat stuff...mmm.....Sen MSNade jag joel som kom över å vi spela fotboll. Sen ringde vi simon som hiade sig hit till mig. Vi beslöt oss att åk ut å cykla. Efter ett stopp på to0mbo0s åkt vi till en tunnel å satt å åt godis åså.


Hinner inte mera nu hejdå vi sés!!

Ich ♥ fussball

tjoip. Idag ha skolan vart så trist att jag inte ens kommer säg nåt om den. Eller jag biologiläraren delade ut 12 prickar(!) i klassen idag. Lärarn va inne i klassrummet hela rasten så vi såg inte om hon kom från lärarrumet. Dessutom var dörren typ stängd. Alla kom då 7 min försent å lärarn blev förbannad å gav alla en prick var. Ja, utom Linn å Tazmin som var där i tid på nått övernaturligt sätt. Å inte sa dem nått.... Först de där på musiken å nu de här...börjar bli lite besviken på dig, Linn...

Haha skojja bara.    
Ikväll va ja lite på dålit humör. Überüttråkad å ont i magen å smällt en gitarrsträng...igen...hölulöulhlruuölllrh....
Då gick jag ut å spela fotboll i 45 min. gick ut sur å kom in glad! ÄÄÄlskar värkeligen att spela, trots att de alltid e bara jag å min boll. Nåja, jag har inge riktigt mål så jag bara skjuter ut den iii skogen så hårt jag kan. Eftersom att jag e ensam får altid jag hämta den...
Efter 45 min va jag helt slütkörd å gick in å dusch, glad som jag var.

de va min kväll det. inte så kul man kan tro men underskatta mig inte, jag kan jag också...
Fan msn funkar inte nu! %/¤%#(&höurlörhrhlöu---....,,,.-,--.,.¨¨¨¨'''ä¨'ä¨'-¨',.-¨'
ääh nu e ja trött ska väl snart sov.

Hejdå luycka till i livet!! // jag

GLAD POSK!!!

hejs sorri för att jag inte ha skrivi på länge. Haft kompisar mycke åså så jag ikke hunnnit.

JAh, nu e i stort sätt påsken över. Som tur va hade vi bara middag me släkten idag, vilket ändå va mycke tråkigt. Att jag e enda killen i släkten under 18 säger ganska mycket...sen e en tjej 15 å en annan fyllde 1idag. Grattis Nova!!!

Jah Blanca hade sovit över så hon va här till 2. sen vid 3 komm alla släktingar å de flesta e här fortfarande(21:52((!!??)))
Vi har ätit mat å memma( som smakar precis som det ser ut, blääähhh.) å tårta. mums. Annars har typ ingen gjort nnååånting. snark.......
Såg på blogg.se att svenskar äter mer godis på påsken än julen. Inte i vår familj jallafall.
Kom just på en sak... vi skulle ha nå muntligt föredrag i klassen men jag vet ikke när. tror att jag hade PÅ TISDAG!!!!!!!
fanfanfanshithelvette jag ha inte förberatt nånting, inte ens vem jag ska berätta om. Förmodligen blir det Henke Larsson.
Synd att han ska sluta sin karriär nästa år tror jag...;(;(;(

Ja inte mer om det nu. Jah har bara ätit ett mål denna dag å de va kl4. Men jag exploderade typ efteråt så jag klarar mig.

ääh de här e ju inte ens kul å skriva. Skriver mer sen när jag har tid.

Hejdåh!!! glad påsk! // fredeferfe

Volleybollturnering!!!

Hej! Eftersom att jag har just den här rubriken som jag har nu kan ni nog lista ut vad jag ska skriva om. Jah volleybollturneringen. I laget var vi: Jag(fred), Joel, nettan, matte, lalla, blanca, tazmin å vårt triumfkort johan. Simon hade blivit en tillgång framför nät med sina typ 185(!)cm, med han ha åkt till finland. Conrid hade nog tänkt va med men han skulle till tyskland åså tror jag att Linn skulle va med men hon va sjukk. Åså på sidan hade vi våran entusiastiska hejarklack bestående av susu, david å emilia( och våran maskot, plastödlan Börje som susu hittade i skogen.)

Jahahajaja, första matchen klockan 8 hade vi mot 7A. Inte för att verka överlägsen, men vi vann gaanska stort. typ 53-28.
Sen mötte vi 7C som inte alls blev lika lätt. De satte typ in 12 servar i rad å då börja vissa klaga på alla så tappa alla humöret å vi blev helt ownade. Det var slut för vår del.

I elevfinalen mötte 7C 8A. heh alla i vår klass typ hejade på 8orna för nog skulle 7C bli jävla kaxiga om de vann.
8orna vann med 2-1 i set. Därefter mötte de vinnande 8orna ett lag av lärare. Typ hela skolan tittade på. De va faktiskt oväntat jämt, Men lärarna tog hem segern efter 2 jämna set. Då va klockan knappt 13 men vi fick ändå sluta:):):):):):):):):):):):):):):)x85.

Ja, gissa va jag gjorde efter skolan. Äääh ni behöver ändå inte gissa utan ni har rätt ändå: ingenting. Jah va lite på datorn å försökte sova(!!!) lite. herleweweuwweuwevwuv,vulo,lwelgweunm.........

min musikspelare e ganska dålig på bloggen tycker jag. Jag prova göra en ny men hela skiten börja krångla. Skulle logga in å logga ut å göra om allting å logga in med lingonsås å så några gånger om å till slut fick jag en kod som ledde till att jag fick  EN LIKADAN MUSIKSPELARE SOM JAG HADE FRÅN BÖRJAAAN!!!OUIIII!!!! Ja sen blev jag sur å gjorde om allt igen men det slutade med samma resultat. åt helvette....

äh det här räcker, hejdå glad posk!!!

kväll

tyvärr hinner inte skriva särskilt mycket nu jag e så trööött...

volleybollturnering imorgon. Ska bli kul+ att man slipper alla vanliga timmar. Sen kommer påsklovet å de blir kul!
Ikväll ha ja vart på träning. När jag kom hem gjorde jag ett ynkligt försök till att steka pannkakor. Asså jag kommer få leva på pirkkamakaroner när jag blir stor. Eller så får jag joina simon å bli lodis( läs mer i nästa inlägg.)

Jaja nu ä ja trött å går å sova. Vvi ska ju trots allt spela våra första(å kanske enda) volleyybollmatcher klockan 8 imorron(%¤&#="?==?=)(?=). De e lite tidigt. Men godnatt på er läsare älskar er!!!!( ööhm säkert på någgå vis)((varför skrev jag just det??!!?!?!))


HEjdå å sov god natt!!!!

Hur fan ska man orka komma på en rubrik varje gång?!?!?

Hej ussäkta för dålig uppdatering men antingen har det inte hänt nåt eller  har jag inte haft tid eller lust.
Mest för att jag inte haft tid.
Ja haft en ganska så najs dag hittils. Jaah inte skolan då men whatevö. I skolan hade vi liksom en outhärdlig demonstration av hur tråkigt man kan ha med 4 av de mest sömnframkallande timmarna som världen nånsin skådat.
Första timmen va religion då jag trodde att vi hade 26(!) st "#%&/()○®╦☺☻♥♦♣♠ frågor som jag panikgjorde igår kväll.
Jag hade såklart gjort fel frågor....dammigt! Men så kommer vi ju ha det i läxa eller nått så jag e friiii dddå.
Sen efter kedjereaktionen of doom hade vi evelutionhandledning. Där gjorde vi det mest onödiga ever då vi skulle bearbeta en värdelös text så att vi hade roligt när vi gjorde det.
Ironiskt nog var det det tråkigaste å jobbigaste på hela dagen...
På bildkonsten var vi förvånansvärdt tråkiga. ´Men kul ändå.

Efter skolan dro ett helt gäng killar till stan. Jag, simon, david,joel,yasin å jonas. Ingen hade speciellt mycke pengar, yasin 70cent å jonas typ 2€. De blev ine mycke godis kan jag tro...
Efter att slopat runt ett tag så cyklade vi till lilla holmeen där vi noobade åss med dena dära 2manna- gung-saken, skeppet å till sist "lodissängen". Den sistnämnda va helt sanslöst galen( kanske för att simon gav fart.) Vid 5 stack alla sen hem till sig.

Efter det har det inte hänt så mycke intressant, eller inte mycket över huvvu taget. Har duschat å äti middag å läst lite till musikförhöret imorron.

Känner att det inte händer så mycket i mitt liv. Alldeles för inte-mycket. Ska nånting hända får man fixa det själv men när ja ringer folk e de oftast upptagm´na eller för slöa. Utan kompisar e det inte så kul å far på stan eller nått så jag sitter mest å ugglar. De börjar bli vääldigt långtråkigt. Som ikväll. Var sugen på å hitta på något men ingen orka eller va ledig. hergeleweuwweuwweiuiw.....

Nu har jag skrivit rätt mycket å det här räcker

Moidå!

"Man hittar ju ingeting i de här jävla huset!"

Idag va de en ovanlig dag för att va helg. För de första vakna ja inte tidigt. Gick upp vi halv 12.
Sen satt ja för en gångs skull inte inne å ingentingade hela dagen. Ringde till simon å vi for till stan.
Där strosa vi runt å köpte lite grejs. Ba dumt att allt ska stänga så tidigt på hela #¤%&/ Åland....----,,¨¨¨¨....
Men vi hann me en hel del ändå. Va till Alandica å kolla lite.Hoppas att de blir ett "hängställe" där utanför i sommar där man ba e å gör ingenting. Ba så ni  vet kommer ja finnas där. De va himla varmt idag asså! 9 grader imorse å de blev väl ännu varmare sen. Iallafall skulle vi ha tidig middag så ja droog hem vid 4.

Efter maten skulle ja å simon till Alandica(KK- huset) igen för att kolla på nån dansuppvisning med typ alla tjejer i hela åk 7. För de första va vi sena dit för att simon åt lite senare. Sen när vi kom in i huset 10 min sena Såg vi bara en massa gamligar som lyssna på nå helt apa-gamling-tråk musik. Kände direkt att vi inte hörde hemma där inne... Sen såg ju alla dörrar likadana ut å inte va de skyltat heller. Åt helvette me de där... Sen (lite för mycket sen) gick vi ti receptionen å fråga var " stora salen" var. Ironiskt nog var den rakt frammåt. Typiskt oss att inte se den... Sen när vi hade missat typ 25 min kolla vi in... Smockfullt där inne.... Saaatan i gaaatan... så vi sket i det å gick ut å underhöll oss med hässbörjer saltpåsar. Sen träffa vi Nicen å ulli där ute å vi snacka lite. Sen sto vi och gjorde nått ett tag. gick lite ut å in i huset. Jag vet, inte så meningsfullt...men de tillhör kille-filosofin.
Sen när vi märkte att det inte hände något gick jag å simon genom stan vilket e typ en gata. Allt va ju såklart stängt så vi gick å to våra cyklar å var å en dro hem till sig.

Hemma kolla ja lite på den första matchen i allsvenskan denna säsong. !!
Wieee äntligen ha den startat!!!! älskar fotboll!!! Jag e stolt AIKare bara så ni vet. De ha inte vunnit ligan på 11 år så hoppas de e dags nu...
Sen efter matchen Elfsborg-Hammarby(hata hammarbyyyyyh!!!!) som blev 1-1 gick jag ut å spelade betydligt lågklassigare fotboll men enbart mig själv. Trist att nästan alltid spela single. Antingen brukar inte kompisarna orka eller så e de inte intresserade. Men de går an ändå. Ge mig en fotboll å jag e lycklig:):):).

Men annars, märkte att de e väldigt ljust ute länge. Klockan e redan 20.50 å fortfarande ser man ljuset. Känns som att de blir vår snart, men jag bara veeeth  att de kommer komma snö igen......

Längtar till sommarlovet!!!

HEJDÅ!!!

Inayá

tjoiji! nu e ja här igen.Inte helt oväntat när alla kompisar e upptagna ikväll. Såg att talang 2009 går på tv ikväll. De kan ju va kul å se. börjar vid 21.00.

Idag starta vi skolan me HK. Linssoppa å nå indiskt Chiquitabröd eller va de heter. sopppan va väl ok men bröde va mumsssss....

Efter nåra timmar hade vi hissa prov. Gick rätt hyfsat. Ha fått 10or på de senaste hissaproven så så så bra tror jag inte att det går. Sen fick ja reda på att vi har volleyboll turnering på torsdag. Ska va minst 3 killar å 3 tjejer. Vi fick ba ihop 4 eller 5 st. Kom igen nån måste ju offra sig. Annars blir vi väl diskade eller nått(?)

Ja vill göra om min musikspelare längst ner på bloggen. Men ja vågar int radera den för int kommer ja ihåg den koden heller. KOmmer säkert tta bnort hela skitten. Ääh ja får prova. Eller inte...

Ja nu sitter ja å äter godis vi datorn. Sitter i mina egna tankar som ni tyvärr inte får del av. funderingar annars...?
mäe inte direkt. Jaja lyssnar mest på rockiga riviga låtar men nu ha ja hittat en lugn vacker som e bra. Heter Inaya av Soprano( låt innte namnet Soprano lura er, de e en fransk rappare. rapp på franska?...hmmmm...)
Lär er texten å ni får nåra 100€.....

Inte så stor idé att jag skriver mera egenteliggen. Skriver igen om jag kommer på nått.

Cíáò...!!!

April april din dumma sill jag e en jävla muminpastill!!!!!!!½½½

Nån som fallit i förudmjukelse idag? Inte jag direkt. Nästan bara. De gick inte så lyckat när vår klass sku lura vår biologilärare som f.ö. alla ogillar att joel hade trilla ner från ett träd å lå i sjukstugan. För de första brydd sig lärarinnan ba om nå giftiga svampar å lyssna int på va vi sa. Sen så satt ju Nettan å skratta hela tin å de hörde väl inte till kan jag tro...
Sen stack joel in huvvu för att de to så lång tid å cå gick hela skämtet åt helvette. Annars va ja till tandläkaren med 6 andra elever i klassen idag. Ja fick inte ens nå jävla bananlack. De e ju gott!!! Nätt å jämt så ja missade dramatimmen, den enda timme som man ser fram emot...
Resten av skolan var inte så kul. Biologi i 2 timmar e inte så spännande om ja säger så...

Efter skolan va ja till stan med simon å yasin. Yasin skulle såklart till dillens baksida för att hitta något kul. Han hitta nån jävla kälke som han skulle ha. Då kom en ur dillens personal!!!! Asså fyfan va läskigt de typ ringda polisen eller nått å trodde att han hade snott den!!! Fyfan ja å simonp kuta för brinnande livet åt ett annat håll å yasin vet jag inte vad som hände med...

Nä lite skoj måst man väl ha nu när det är första april så ja hoppas ni förstod att allt här ovanför om "efter skolan" inte e sant. heh Aprill Aprill!!! Nä så här gick de till:

Yasin va över huvvu taget inte med han va till sjukhuset eller nått( nej, han hade inte ramlat ner från ett träd) så ba simon å jag va deltagande i turen till stan. Va till bibban såklart där simon lämna tillbakas några av sina miljoner gitarrböcker.
Sen vavi till hesburger där vi åt å hade en lång invecklad diskussion om tivolin, resor och danskar. Viktig info: ÄT INTE DANSK VARMKORV Å ÅK INTE KÄRLEKSTUNNELN MED 4 PERS I SAMMA BÅT!!!

Jaja sen när jag kom hem va ja lite på datorn sen skulle jag på träning som för en gångs skull var ganska kul!!! Sen upptäckte vi glassbilen när vi skulle skjjutssa hem adde. mums ja älskar glass!!! Beror inte på vikken smak ba de e glass!!!

Jaja sen to ja en välförtjänt dusch å nu sitter jag här.

 Ses imorron(tror jag) å ha en bra April månad!  ///Fred

RSS 2.0