Sommarlov (III)

nämen, var har jag hamnat....öh... just ja de här e min blogg! den har jag nästan glömt.

Tänkte bara säga att bloggen tar ett litet sommarlov nu, de finns annnat å göra nu när de e sommarlov än att vara på datorn. 

Ses! // fred å bloggen som ska ut å ha roligt i solen :)


nu e jag föresten fjortis, så akta er! jag e farlig!!!! Grrrr.....

2 dagar kvar :^)

20 juni fyller jag 14 år. Om ni vill veta mera om va som hänt 20e juni så chekka här: :P



Händelser [redigera]

Födda [redigera]

Avlidna [redigera]

Hämtad från "http://sv.wikipedia.org/wiki/20_juni"


lite onödigt men kul :)

HEmma igen

Ja nu e man hemma. Känns lite konstigt nu när man vant sig vid hotelllivet, men de här e ju riktiga livet nu.
Ja aldrig att jag orkar skriva om resan nu asså, vi va ju borta ett tag. faktum e att ja inte orkar skriva alls nu.
ja e trött, sårre här e ba ett inlägg för att ni ska veta att jag e hemma nu. Å snart fyller jag år :D! 14 för er som inte vet.
Men egentligen orkar jag inga fylla år. de e saker som ska fixas å blaha blaha böahlahalhaorm....

äh jag skriver om resan sen nån gång. herrå.



österrikarna kommer å tar dig :P

sommarlov II

Hej du de e lite stressigt nu. Jag vet de ska inte va så på sommarlovet men nu e de de. Jag ska hålla på å föra över musik tills resan. (vi far imorron wooohohooo!!!!!!!!!!!!!!!!) Vi kommer sitta på tåg i typ 1,5 hela dagar så nått å underhålla sig med vore fint. som musik. Eller petter finns ju men han e inte så underhållande längre efter typ 5 minuter...
åååh gaaaah att vi måste dras me honom hela tiden! Men han somnar väl såsås...

Idag har jag uttnyttjt sommarlovet genom att inte gjort så mycket. de e ju inte hela sommarlovet kvar om man säger så, man måste asså passa på. Vari på backeberg me lite kompisar.

Grattis simon!

Jag kanske hinner skriva på resan om jag får tag i en dator. kinda stressad nu.
SES SNART JAG KOMMER SAKNA ER ALLA!!!

SOMMARLOV

Jahaja nu e de sommarlov. Inte riktigt det här vädret jag hade tänkt mig men... Sommar e de ju å i Italien blir det väl lite annat väder...hoppas jag.

Ja idag hade vi ju lite extremly sovmorron jämfört med vad vi brukar kalla sovmorron. Vi börja först halv 11 idag så man fick sov ut. Sen när man kom ti skolan skulle man få glass i matsaln. mums. Sen skulle vi sitta 1,5 *****timme i gympasalen å lyssna på stipendier, tal, blommgeende till massa folk, mera tal, musik. Jag trodde nästan att jag skulle smälta fast i stolen...gasp....JOjust d jag fick stipendie :D 35€ e bra å ha på fickan när vi ska resa. Sen fick vi våra betyg (10 i musik! wohooo) sen började LOVET!!
WOHOOO NU KAN MAN...cykla hem...i kylan...å 14m/s motvind...sommarlovskänsla...

Men ikväll ska jag på summer-in-fest på mariepark. Ska väl bli kul tror jag. Men jag e inte så jättetänd på det men joel å simonp vill ha me mig dit så...

Skriver mera när lovet e igång på riktigt! ses!

SOMMARLOV IMORRON<><><>

OMG har  typ glömt bloggen! Ni som läser, om ni läser, ska ni veta att i sommar kommer jag inte skriva ofta.

Jag har börja vari inne på en ny community sida som heter http://Omegle.com . Man blir bara ihopkopplad i en one-to-one-chat me nån helt random person nånstans ute i världen åså chattar man. De finns ju en del peddos där men de finns en knapp "disconnect". trycker man där avslutas chaten så får man en ny "vän" å chatta med. De e faktiskt askul. Sen kan man ju driva lite me de där pedofiljävlarna för att irritera dem ;)
Ja har skaffat massa nya "vänner" till msn därifrån. en från finland, en från sverige( jo de finns ett par här som håller på med det), en från brasilien(som e intresserad av fotboll, precis som jag:D), en från hongkong, två från Taiwan å en från Sydkorea( de e där i asien de flesta Omeglare bor). Om ni inte ha börjat med omegle, gör det! var aktsam för peddos bara...

Jani snart e de SOMMARLOV!!!!!! Avslutning imorron. Som tur e kommer vi inga sjunga på avslutningen eller nått. puh de e väl ingen som orkar höra ;) just det ja tror de e typ på söndag morron vi far ti italien på tågcharter:D. Grymt kul.
Om jag får tag på en data där så kanske jag hinner skriva lite här i bloggen. Men inget e säkert...

Jo nu kallar sommarlovet snart x) seya!

RSS 2.0