Helg!!!

Yo!! Nu e jag här igen. Jag har ite hunnit/villat blogga på sistone, men nu e jag här så ta vara på tillfället att läsa.

Först vill jag bara säga att denna blogg ej är menad för barn och äldre efersom att gamla kan få hjärtfelanfall av så mycket humor komprimerad i ett inlägg och barn kanske inte förstår skämten.

Skolan idag var rätt bra jämfört med va den brukar vara. På HKn lagade vi den konstiga men goda kombinationen av korv, senap, lök och ÄPPLEN. mmmmmmmmmmm...tro de eller ej men da va gott. Fastlagsbullarna var åxå goa:):):)...
Efter tyskan i övernäs skulle vi se slute på en helvirrig film på LivsKunskapen. Jag säger då bara:hohu29r824908720h974r8gyuguimwjwinofyfifaahnoiroube!!!½#%☻vWÐ7*♣:↨®. Tur att den va slut sen.
Sedan på svenskan hade jag blivit lurad omedvetet. Jag trodde då att vi sku skrivi en saga klart tills idag så jag satt typ hela kvällen å skrev åså skulle den va klar tills på måndag först...Men jag skyller på er, Linn å Anette...
På engelskan började vi se ännu en film,a Christmas Carol. Den verkar väl helt ok. Jag ser inte ofta på film så kritisera mig inte för va jag tycker.  
Sedan en välförtjänst helg...m,mmmmmmmmmm.........

Sedan kommer David, Simon och Joel till mig efter ett försök att få 4 pers på 2 cyklar, en med barnstol som ingen ville sitta i. Jag säger bara att Stora cyklar kan skapa smärta precis...jah...hrrm... Hos mig såg vi på en Robert Gustavsson-film. Han e bannemeij assbra!!!

Till midda blevrre Koti Pizza på Koti Pizza. läckert...
Nu sitter jag här och chattar, spelar gitarr och bloggar. Inge mer idag. Detta va Fred Jonsson, Åland. Tack för mig.

Sammanfattning av dagen:
Norska är ett sjukt språk, godis i en skola är uppmärksamhetsframkallande och att enorma polisonger var mode förr i tiden.

På ÅtérS€€ndE!!!

Måñdâg

Jahapp så varre skola igen då:(:(:( Kul å se alla igen efter så lång tid ( 9 dagar). Glömsk som jag är glömde jag nycklarna hemma å ägnar vissa raster till att desperat slå in mitt skåp vilket bara ledde till viss smärta i hand/fot/huvud.

Jag sov väl de flesta timmarna, eller åtminstone försökte.
 
RE:
Försökte sova tror jag

SV: Fick reda på att vi ska läsa nån 100000000sidors bok å resencera till i början på Mars. Blää. Började på boken.
Författaren kan verkligen konsten att detaljera allt onödigt å dramatisera. Urksch...

HI: medeeeel! Läste till mårråndagens prov hela timmen. Passade på att samla energi ( slappa).

TY: Åker till Övernäs för att läsa. Hittar inte mina skor så jag springer till taxin med handskar på fötterna. det var KALLLLLLT!!! Sen skulle man ju tillbaks åxå...

MA: Vila igen. mmmmm........

FI: Typ tråkigaste ämnet å det jag e sämst på åxå tror jag( näst efter syslöjd). Sitter å jobbar på som vanligt. Vi har en N00bbok som alla har som börjar i 5an å ändå e det svårt tycker jag. Jag e inte menad att vara finne...

SLUT!

Efter skolan går jag å Joel å Simon till Simon där vi enbart finns till. Joel läser manga å Simon spelar Guitar Hero och jag...gör...nånting...eller ingenting...eller nått...sparriss...


Nu hinner inte jag skriva mera. kl är 21.20 å jag ska läsa lite på provet å äta å duscha å lite sånt stuff.

Aaaaaahahahaaahhhhhh

Heji! Idag har jag inte gjort någonting särskilt. Ringde Simon 3 gånger- inget svar. Ringde Joel 24 gånger- inget svar.
Så jag har inget speciellt å berätta. Det intressantaste som hänt idag var typ final i "På spåret". Och om Det är det typ intressantaste har man inte gjort nånting vettigt på hela dagen.

Men jag vill gärna tipsa er om några låtar. Lyssna snälla om ni inte e nöjda får ni pengarna tillbaka:

Hollywise av Blactop Manhattan

The Quest Of Your Life
av Evil-dog

Å bäst för dagen:

Tell Me A Lie av The Fratellis

Cool låt altså:):):)

Men jag tackar för mig å hoppas att ni lyssnar:):):)

På åtërsëÊndé!!!

Stock de la Holm

Hejii! Eftersom att jag inte har gjort särskilt mycket idag tänker jag
skriva om vad jag gjorde igår:

Jag och Simon vaknade kl 06.41, det har vi min mobil och Christer Sjögren att tacka för. När man hör en sån låt måste man upp å stänga av innan fönsterrutorna sprängs. Kl halv 8 tränger vi in 6 personer i våran bil( Wilma sku med med Ina), Så nu vet jag hur konserverade sillar känner sig.
Alla vet ju att båtar inte är det roligaste plejset att spendera ett lov på, särskilt inte när man är så trötta som vi va då.
På frukost bufeer får man ju äta hur mycket som helst å det ska man uttnyttja väl, såsom jag gjorde.(kändes som om jag skulle KBooooma). Det var i stort sätt det enda vi gjorde på båten i vaket tillstånd, å inte blev det roligare i bussen. Jag kommer inte ihåg om jag sov för jag va så trött.
Trots min överfulla magsäck lyckades jag proppa i lite godis vilket jag senare ångrade, men de vaah ju så billigt!...

Efter typ 100år var vi framme i min födelsestad(Vi flyttade till Åland när jag var 2 så jag känner inte igen mig så jättemycket). Börjar dagen på Burger King, en milkshake räckte för min del. Sedan ska absolut Ina och Wilma gå till en Xtremly Emo Butik( tjoho). Den butiken får en att bara villa lägg sig ner å sova, men det blir närmast omöjligt p.g.a den ytterst falska musiken.

Musikshopen var däremot bättre. Fyllt med coola synthar å fräcka gitarrer å basar. mmmmmmmm.....
Både jag å Simon köper varsitt gitarrställ och Simon köperen praktisk men till utséendet patetiskt löjlig vev. Skulle vilja köpa en bas eller liknande bara nån vill vara basist till vårat band. Jag kommer skriva lite om det när jag har tid/lust. snälla snälla någon är väl lite intresserad. Bas är mycket lätt. Kontakta mig bara om ni vill veta mera.

tillbaks till ämnet: Är man i Stockholm med sin mamma måste man ju såååklart köpa kläder(ännu ett tjoho). Tur att jag överlevde...med lite plagg i behåll...
Sedan tillbaks till den uuunderbara emo butiken...ZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........
Eftersom att det tillhör Simons natur måste han slösa bort alla pengar, den här gången på en liten basketboll. För en gångs skull ett nödvändigt köp...

tillbaks i bussen. Soving time....ZZZzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZzZzZzZZzzzzzzzz.....
Sedan på båten blir det livat! tack till Alfapet. När Simon skulle göra ett ord av sina sista boxtäver skrattade jag så mycket att jag nästan KBooooomade igen. På tal om det, finns det ord som heter diodö eller hiQ eller Borrdaztek?
När man kommer hem vill man bara sova så jag sov... sov...ZZZzzzZZZzzzz....sparrisss....

Idag var vi bara till våran stuga å grillade korv å fikade. Det är ett fint ställe.

Nu kommer Simon snart( som vanligt). Nu drar jag

På åtërsêëndê!!!!

Jag+Sportlov=SSSoft

IDAG:

Jaah... ännu en intressant dag i mitt liv idag(mer intressant än Uno-kvällen, bortsett från Inter-Milan på canal+live. Inter vann med 2:1 om nån vill veta). Idag vaknade jag såklart tidigt igen(Hann inte se vad klockan var utan blev bländad av solljuset). Drar mig i några timmar, skönt:):):). För en gångs skull duschade jag INTE imorse(no for att jag gör det ikväll men hu cers). Sedan ringer/messar Simon å Joel samtidigt, e med dem sedan å åker till stan.
Samma gata, samma butiker, samma priser("¤&%¤&). Det e riktigt tråkigt å va på stan egentligen. Finns liksom inte mycket att göra. Vi går sen å "shoppar" på Citylivs(när Simon är med räknas det som shopping). Sedan fikar vi våra små( eller stora) inköp vid våra bekväma å mysiga cyklar.

Pirkka Tigerkaka...mmmmmmmmmmmmmmm.........

På hemvägen måste vi ju såklart in på biblioteket, eftersom att simon vill låna skivor/gitarrböcker. Det förvånar mig inte om du en dag flyttar in dit, Simon... Nåja, Där möter vi Jonatan Norrvik som kommer med oss till Joel där vi gör...ja vad gjorde vi?...om vi ens gjorde någonting...äh jag säger pass på den.

Ja nu sitter jag hemma kl.18.28 och väntar på Simon som ska sova över här.(nu e klockan 18.29). Imorron åker vi till El Stockholma, så om nån verkligen läser det här så (18.30 nu) ska ni veta att jag antagligen inte kommer skriva imorgon så försök att samla er å vänta en lång dag till...

Nu ett lite annat ämne:
Eftersom musik är en viktig del av en människas liv tänker jag berätta vad JAG lyssnar på för låter nu för ti'n:

Modern Drummer av Ungdomskulen(Musikvideon är ett måste att se)

The day that never comes
av Metallica

Victory
av Soprano

Papercut
av Linkin Park

One
av Metallica

Strip my mind
av Red hot chili peppers

Muffin
av Björn Rosenström

Crazy Train
av Ozzy Osbourne

Cocaine
av Nomy

Desperate guys av The faint (tror jag)

å framför allt:

Make a move (Wake up) av Lost Prophets

Lyssna hemskt gärna på den sistnämnda, riktigt bra låt...

Ni som läser denna blogg får gärna skriva nått i kommentar placet jag vill gärna veta vem som läser.:):)):)
Jag förstår mig inte på de som reser bort för att skida eller snowboarda på sportlovet. När man för en gångs skull är ledig från skolan ska man väl ta't lungt. Skolan tar upp för mycket tid av våra liv eller hur?(Finns 3 höjdpunkter. 1. HK
2. Kompisar 3. ...säger inte vem♀...)

Jag säger nu: Njut av lovet medan du kan!!!!!

På återseenÐe!!!!!

Vem e jag?

Hej allesammans!!! Ja nu undrar ni kanske vem jag är.  Därför
( för eran skull ) gör jag ett test



1. Är du handikappad? - Nej (men så fort ag ska städa mitt rum blir jag det)
2. Är du fet? - nej( hoppas ni håller med)
3. Är du smal? - nej ( hör det ihop med förra svaret?
4. Är du en sportfåne? - kanske
5. Är du rolig? - JO
6. Är du sjuk? - atjooo!!... näe...
7. Är du feg?- vet inte
8. Är du törstig? - vänta ska bara dricka lite, kommer snart!
9. Är du 15 år? - femton åhååår!! näe inte än
10. Är du rik? - Beror på vad man jämför med men jag tror det
11. Är du fattig? - Beror på vad man jämför med
12. Är du smart? - Om jag vill så e jag:):):)
14. Är du retsugen? - nä
13. Är du shoppingsugen? - ÅÅÅH JA ! SHOPPA KLÄDER!! TYP LIKA KUL SOM ATT STICKA!!!(det var ett "nej" för er som inte förstod.)
15. Är du saknad av någon? - ska JAG veta det? jag tar å frågar publiken:):):)
TIO SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? - näe jag e nöjd
2. Skulle du vilja väga mer? - vem vill det?
3. Kan du vifta på öronen? - vet inte ser dem inte från mina ögon:P:P:P nä det kan jag inte
4. Kan du slicka dig på näsan? - nej men ååj va gott det skulle vara(not).
5. Kan du sätta ögonen i kors? - tror det.
6. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - om jag sover så. annars nej tror jag
7. Kan du vara på en fest utan att dricka - menar du/ni/den som gjorde det här testet alkohol så klarar jag mej nog...
8. Kan dina vänner lita på dig? - joao
9. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - till vilken nytta?
10. Kan du suga? - ööööh.............#¤%&¤%#¤%&/(/&%???
FYRA ANTINGEN ELLER:

1. Pierca tungan elr näsan? - Näsan.
2. Vara seriös eller rolig? - de som känner mig vet nog...men jag kan faktiskt vara seriös också...
3. Brinna upp eller drunkna? - drunkna.
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar.

SVARA ÄRLIGT:

1. Tycker du om någon just nu? - jao...
2. Sol eller måne? - var jag helst vill bo eller vad menas?!?! haha sol antar jag.
3. Vinter eller höst? - Vinter tror jag.
4. Soligt eller regnigt? - soligt?
5. Är du uttråkad? - gör man en blogg ÄR man uttråkad redan från början...
OM MIG:

1. Hur mycket är klocka just nu? - 19.05.
2. Vart vill du bo? - hemma
3. Vad gillar du? - spela gitarr, fotboll,mina kompisar, (en person vars namn får i denna blogg nämnas som 064) CHOKLAD, godis, mera fotboll me dmera, myyycket mera...
 4. Vill du gifta dig? - ska man det i min ålder? jag gör det nog inte, har inte ens frågat:P:P:P.(jag e singel om nån bryr sig:P:P:P)

5. åstid?:sommarn!☼☼☼☼☼


HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? - om det ändå vore så väl...
2. Blivit kramad? - räknas halvbrottning?:P:P:P
3. Känt dig fånig? - alltid ja...eller näe inte riktigt.
4. Saknat någon? - jag har ju föfan inte sett henne på 2 dagar! 2 DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (oseriöst innehåll se ditåt<<<.)
5. Ljugit? - nej............**** där komm en till!

Jaah idag? Vad har jag gjort idag? Vaknar kl 07.55(***********&(RE#¤%&¤#/&). vaknar alltid tidigt, skolans fel...
Drar mig väldigt länge, innan jag masar mig upp å duschar( har man så långt hår som jag börjar det bli smutsigt 20 timmar efter senaste tvätt).Spelar sedan gitarr, riktigt härligt, innan jag går ut å kickar boll i typ 1,5 timme(eller sparkade boll i 1 timme å låg på marken resten av tiden. anledning: halt.) Ringer sedan Simon å Joel å åker till Joel. Där gör/gjorde vi ingenting(spelar elgitarr/ Chileansk flöjt, går på isen utanför hans hus å fjantar oss med massa random stuff som t.ex. en cool turkisk mössa å prinsessklänning, klassas så lågt som ingenting). Kommer hem å äter en fruuuuktansvärd god middag innan jag sätter mig här å bestämmer mig för att göra en blogg.

Ingen kommer få veta vad jag gör ikväll, nog för att det inte är så mycet speciellt, men i alla fall. Ni behöver verkligen inte veta. Vi kommer antagligen att spela Uno(tjoho med sarkastisk ton) å äta popcorn(mums). Kommer antagligen lägga mig tidigt, jag menar, jag har varit vaken sen kl 8 å jag har knappast någge vettigt att att göra( Uno räknas inte som vettigt). Jag tittar väl på film en gång i månaden, så det kommer inte så högt på min lista(Disneychannel-film-snuttar räknas inte. Den djävulska kanalen står på nästan dyngnet runt i vårt hus, jag har nämligen en lillasyster:P:P:P)

Jaa det var väl idag det. Till eran besvikelse kommer jag nog inte skriva varje dag, har helt enkelt inte tid. Men gråt ej, jag tål inte sånt:):):).
För övrigt försöker jag läsa mig intror till "The Day That Never Comes" på gitarr( inte på chileansk flöjt). Riktigt bra låt, men för svår för mig, jag får väl övaövaövaövaöva...

Men nu tackar jag för mig, På återseende!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0